خواص قارچ گانودرما برای پوست و بیماری اگزما

خواص قارچ گانودرما برای پوست

خواص قارچ گانودرما برای پوست

شما در این مقاله میخوانید :
یکی از روش های درمانی موثر برای بیماری اگزما و خواص قارچ گانودرما برای پوست استفاده از نوعی قارچ به نام قارچ گانودرما می باشد. این نوع قارچ به دلیل خواص آنتی اکسیدانی بالا تاثیر فراوانی بر درمان این بیماری دارد.

مهم ترین مکانیسم درمانی این قارچ کاهش حساسیت سیستم امینی بر روی آلرژن های غیر بیماری زا می باشد. به همین منظور، اخیرا استفاده از آن در جهت درمان موثر بیماری افزایش پیدا کرده است.

خواص قارچ گانودرما برای پوست
خواص قارچ گانودرما برای پوست

مقدمه

در این مقاله قصد داریم تا در مورد تاثیرات درمانی قارچ گانودرما بر بیماری اگزما صحبت کنیم. در یک تعاریف و مفاهیم طب سنتی ، بیماری به معنای به هم خوردن تعادل بدن می باشد.

متخصصین طب سنتی اعتقاد دارند که ایجاد تعادل در بدن سبب می شود تا سیستم های عملکردی بدن به گونه ای کارکرد داشته باشند که سبب ایجاد بهترین وضعیت در افراد شود. از نظر طب سنتی بهترین وضعیت هر فردی متفاوت از فرد دیگر می باشد. شاید بد نباشد در همین ابتدا در مورد فاکتورهایی اثر گذار بر ایجاد تعادل در بدن صحبت کنیم.

اگزما یک اصطلاح گسترده برای توصیف طیف وسیعی از بیماری های پوستی است که با بثورات، خارش و قرمزی مشخص می شود.

تخمین زده می شود که بیش از 31 میلیون نفر تنها در ایالات متحده به نوعی اگزما مبتلا هستند. اپیزودهای اگزما ممکن است مزمن، یک بار مصرف یا مداوم باشند. هر نوع اگزمایی که تجربه می کنید، می توانید به تیم حرفه ای پزشکان ما برای کمک به تشخیص و درمان تکیه کنید.

قرمزی قابل مشاهده یا لکه های تحریک شده روی پوست ممکن است نگران کننده به نظر برسد، اما اگزما مسری نیست. هیچ درمان شناخته شده ای برای اگزما وجود ندارد، با این حال، درمان های موثر و تسکین علائم موجود است.

علائم اگزما چیست؟

اگر اگزما دارید، قسمت‌های مختلف بدن شما ممکن است دچار بثورات و پوست خشک و خارش‌دار شود. معمولاً این اتفاق در پشت زانو، داخل آرنج و روی دست‌ها، پاها و صورت شما رخ می‌دهد. با این حال، به یاد داشته باشید که اگزما مسری نیست.

شایع ترین علامت اگزما خارش است که به نوبه خود منجر به خاراندن و مالش پوست و افزایش سوزش می شود. علائم دیگر عبارتند از:

  • لکه های پوستی که خشن و چرمی هستند
  • برجستگی های قرمز و برجسته روی پوست که به عنوان کهیر شناخته می شود
  • لکه های پوسته پوسته
  • پوستی که متورم و دردناک است
  • رنگ پوست تغییر می کند.

انواع اگزما

انواع مختلفی از اگزما وجود دارد که هم بر اساس علائم و هم در محل بروز آن در بدن تشخیص داده می شود، از جمله:

درماتیت آتوپیک. شایع‌ترین شکل اگزما، درماتیت آتوپیک است که معمولاً در دوران کودکی شروع می‌شود و ممکن است در بزرگسالی ناپدید یا خفیف‌تر شود. در ارتباط با آلرژی، بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری از تب یونجه و آسم نیز رنج می برند.
درماتیت تماسی درماتیت تماسی که منجر به قرمزی و تحریک پوست می شود، زمانی رخ می دهد که پوست شما با ماده ای که به آن حساسیت دارد، مانند لاتکس، انواع خاصی از فلز یا مواد شیمیایی تماس پیدا می کند. برخی از ترکیبات مراقبت از پوست و آرایش، گیاهانی مانند پیچک سمی و بلوط سمی یا حتی دود تنباکو گاهی اوقات می توانند باعث درماتیت تماسی شوند.
اگزمای دیشیدروتیک. اگزمای دیسیدروتیک در زنان شایع‌تر از مردان است که با تاول‌های کوچک پر از مایع در انگشتان دست، کف دست، انگشتان پا و کف پا مشخص می‌شود. تصور می شود که استرس محرک اولیه شیوع بیماری باشد.
اگزمای دست. این شکل از اگزما که فقط روی دست‌ها تأثیر می‌گذارد، در بین آرایشگران، پرسنل نظافت و سایر افرادی که دست‌هایشان مرتباً در معرض مواد شیمیایی مختلف است، رایج است.
نورودرماتیت. نورودرماتیت که بسیار شبیه به درماتیت آتوپیک است، به صورت لکه های ضخیم و پوسته پوسته پوستی ظاهر می شود که حتی زمانی که در خواب هستید بسیار خارش دار هستند.
اگزمای عددی اگزمای نومولار که باعث ایجاد لکه‌های گرد و سکه‌شکل روی پوست شما می‌شود، به خارش شدید پوست معروف است و اغلب با نیش حشرات ایجاد می‌شود.
درماتیت استاز. تا حدودی غیر معمول، درماتیت استاز زمانی رخ می دهد که مایع از وریدهای ضعیف پا به روی پوست نشت کند و باعث خارش و قرمزی شود.
چه چیزی باعث اگزما می شود؟
هنگامی که پوست نمی تواند رطوبت را به خوبی حفظ کند یا دارای یک سد مختل شده است که اجازه می دهد رطوبت پوست خیلی آزادانه تبخیر شود، اغلب اگزما رخ می دهد.

برخی از شایع ترین علل اگزما عبارتند از:

  • عوامل محیطی مانند گرده یا کپک
  • آلرژی هایی مانند تب یونجه
  • آسم
  • صابون، شوینده و شامپو
  • پارچه های مصنوعی یا پشمی
  • عفونت های ویروسی، قارچی و باکتریایی
  • شوره حیوانات خانگی
  • مواد شیمیایی و حلال ها

فاکتورهای ایجاد تعادل در بدن

ورود مواد غذایی متناسب با طبع بدن

از مهم ترین فاکتورهایی که اثر گذار بر تعادل بدن هستند، مصرف مواد غذایی می باشد که تناسب با طبع افراد دارد.

از نظر طب سنتی، عملکرد اندام هایی چون کلیه و کبد در افرادی که داری طبع گرم هستند متفاوت از افراد دارای طبع سرد می باشد. مهم ترین نکته استفاده از مواد غذایی به گونه ای است که تعادل و یا همان هموستاز را در بدن این افراد ایجاد کند.

برخی مواد غذایی این ویژگی را دارند که سبب ایجاد تعادل در بدن می شوند. از جمله مهم ترین مواد غذایی، استفاده از منابع گیاهی می باشد. اگر به دنبال این منابع گیاهی هستید، پیشنهاد ما استفاده از مواد گیاهی پروتئین دار چون قارچ ها می باشد. در این میان قارچ گانودرما، به دلیل متعادل بودن آن و داشتن مواد مغذی مورد نیاز بدن بسیار مورد توجه است.

خواص قارچ گانودرما برای پوست
خواص قارچ گانودرما برای پوست

همچنین بخوانید: بیماری اگزما چیست؟ بررسی و راه های درمان

برابر بودن سطح اکسیدان ها و آنتی اکسیدان های بدن

یکی از مهم ترین نکاتی که اثرگذار بر عملکرد صحیح و ایجاد هموستاز در بدن می باشد، برابر بودن سطح اکسیدان ها و آنتی اکسیدان های بدن می باشد. اگر دوست دارید که اهمیت این برابری را در بدن بدانید. شاید بهتر باشد که آن را با یک مثال برایتان توضیح دهم.
برخی از افراد تصور می کنند که رسوب کلسترول در بدن به دلیل مصرف قند و چربی بالا است. البته در اینجا ما منکر مصرف درست قند و چربی نیستیم. اما می خواهیم به شما بگوییم مشکل اصلی در ایجاد رسوب کلسترول در بدن چیست.

لیپوپروتئین ها

از نظر بیوشیمی کلسترول ها در داخل بسته بندی هایی به اسم لیپوپروتئین ها هستند. در صورتی که میزان اکسیدان ها در بدن افزایش یابد. این موا د اکسیدانی به درون لیپوپروتئین ها نفوذ کرده و سبب اکسید شدن و رسوب آن ا در دیواره رگ ها می شود. با توجه به این موضوع برابری نسبت اکسیدان ها به آنتی اکسیدان ها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

به همین منظور همواره توصیه می شود که از مواد غذایی استفاده کنیم که آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن را تامین کنند. طبق مطالعات انجام شده قارچ گانودرما داری سطح بالایی از مواد آنتی اکسیدانی متفاوت می باشد که از این نظر تاثیر بسیار زیاد بر عملکرد اندام های بدن دارد.

خواص قارچ گانودرما برای پوست
خواص قارچ گانودرما برای پوست

عدم وجود هموستاز و یا تعادل در بدن چه عواقبی دارد؟

نبود تعادل و یا هموستاز در بدن سبب اختلال در عملکرد سیستم های بدن می شود. یکی از سیستم هایی که بسیار تحت تاثیر قرار می گیرد، سیستم خونرسانی بدن می باشد.

نبود هموستاز در بدن سبب تضعیف سیستم ایمنی و گلبول های قرمز خون می شود. این ضعیف شدن می تواند سبب شود تا سیستم ایمنی فعالیت های خارج از تنظیمات بدن انجام دهد. مهم ترین عملکرد های خارج از کنترل سیستم ایمنی، ترشح فاکتورهای التهابی در بدن می باشد. افزایش فاکتورهای التهابی بر بافت های مختلف بدن اثر گذار می باشد.

یکی از بافت هایی که بیشتر از سایر بافت های بدن تحت تاثیر فاکتورهای التهابی است، بافت اپیتلیال پوست می باشد که نتیجه آن ایجاد بیماری اگزما است. با توجه به نکات گفته شده استفاده از قارچ گانودرما آیا می تواند درمان موثری برای این بیماری باشد؟ در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

همچنین بخوانید: تاثیرات سیرسیاه بر سیستم ایمنی بدن

مکانیسم درمانی قارچ گانودرما

به طور کلی دو مکانیسم درمانی می توانیم برای قارچ گانودرما در نظر بگیریم که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

خواص قارچ گانودرما برای پوست
خواص قارچ گانودرما برای پوست

قارچ گانودرما تامین کننده نیاز های آنتی اکسیدانی بدن

همانطور که در مطالب قبل هم به آن اشاره شد، این قارچ منبع مواد آنتی اکسیدانی در بدن می باشد. تامین مواد آنتی اکسیدانی در بدن علاوه بر اینکه سبب جلوگیری از رسوب مواد زائد در بدن می شود، تاثیر فراوانی بر عملکرد گلبول های سفید و قرمز بدن دارد.

طبق مطالعات انجام شده بر روی میزان اثر گذاری این قارچ بر درمان بیماران مبتلا به اگزما، نشان داده که مصرف یک دوره از این قارچ در این بیماران سبب افزایش بیان آنزیم های آنتی اکسیدان شده است.

همچنین فاکتورهای رادیکالی در بدن این بیماران هم به صورت قابل توجهی کاهش یافته است.

شما میخوانید ” تاثیر گانودرما بر اگزما “

پیشنهاد ویژه ما

همچنین بخوانید : همه چیز درباره قهوه گانودرما جنسینگ دکتر بیز

قارچ گانودرما کاهش دهنده حساسیت سیستم ایمنی نسبت به آلرژن ها

یکی از مهم ترین مکانیسم های درمانی این قارچ کاهش حساسیت سیستم ایمنی نسبت به آلرژن ها می باشد. به طور معمول و در حالت صحیح سیستم ایمنی تنها باید به ترکیباتی واکنش نشان دهد که بیماری زا هستند. اما سیستم ایمنی بدن چگونه بیماری زا بودن و یا نبودن ترکیبی را تشخیص می دهد؟

گلبول های سفید دارای اجزایی هستند که همه ی ترکیبات موجود در بدن را آنالیز می کنند و  بیماری زا بودن و یا نبودن آن ها را تشخیص می دهد.

زمانی که این جزء عملکرد درستی نداشته باشد، ترکیبات غیر بیماری زای بدن را هم آلرژن به حساب آورده و پیوسته در واکنش ّبه آن ها فاکتورهای التهابی ترشح می کند. که مهم ترین علت ایجاد اگزما در بدن می باشد.

مصرف قارچ گانودرما به دلیل داشتن ترکیبات شبه آلرژن سبب کاهش حساسیت سیستم ایمنی بدن شده و به همین منظور تاثیر فراوانی بر درمان این بیماری دارد.

شما میخوانید ” تاثیر گانودرما بر اگزما “

چکیده مقاله

یکی از روش های درمانی موثر برای بیماری اگزما استفاده از نوعی قارچ به نام قارچ گانودرما می باشد. این نوع قارچ به دلیل خواص آنتی اکسیدانی بالا تاثیر فراوانی بر درمان این بیماری دارد. مهم ترین مکانیسم درمانی این قارچ کاهش حساسیت سیستم امینی  بر روی آلرژن های غیر بیماری زا می باشد. به همین منظور، اخیرا استفاده از آن در جهت درمان موثر بیماری افزایش پیدا کرده است.

2 دیدگاه برای “خواص قارچ گانودرما برای پوست و بیماری اگزما

  1. اشتراک‌ها: راهنمای نهایی برای درمان شوره سر - راه حل های موثر

  2. اشتراک‌ها: چای اولانگ چیست؟ بهترین راه برای لاغری - تیم کالا فروش ویژه محصولات بیز

دیدگاهتان را بنویسید